Vorstelijk & Veluwe ervaring

“Exclusieve samenwerking tussen kasteel Cannenburch en Dennenheuvel met het predicaat Hofleverancier”.

Vanaf 14:00 wordt u gastvrij ontvangen in Dennenheuvel en ligt er een kasteelwaardig welkomstpakket voor u klaar op uw kamer. Uw Vorstelijke Veluwe ervaring eerder starten? Voor 14:00 bent u natuurlijk ook al welkom bij deze hofleverancier om te genieten van een prachtige wandeling die verkrijgbaar is bij de receptie. Klokslag 16:00 (na sluitingstijd) parkeert u rechts naast de oprijlaan en schrijdt over de brug naar kasteel Cannenburch. Hier wordt u warm ontvangen door een van onze gastvrouwen. Gewapend met een audiotour start uw rondgang door het geheel verlaten kasteel. Heeft u uw gastvrouw nodig? Laat dan de kasteelbel klinken.

Om 17:00 vertrekt u weer richting het hotel waar u om 18:30 wordt verwacht voor een vorstelijk 10 gangen diner. Daarna wacht u een heerlijke overnachting met een royaal ontbijtbuffet als afsluiting van uw verblijf op de Veluwe.

  • Eén nacht logeren op één van onze sfeervolle kamers.
  • De dag beginnen met een uitgebreid ontbijt met onder andere verse jus d‘orange, ambachtelijke broden, boerenkazen en tal van andere heerlijkheden.
  • Eén avond 10- gangen vorstelijk tafelen.
  • Entree voor uw exclusief bezoek aan kasteel de Cannenburgh.
Reserveren